Şişli Belediye Başkanı Sarıgül, Suşehrinde

Şişli Belediye Başkanı Sarıgül, Suşehrinde -Sarıgül: Suşehrinin benim gönlümde ayrı bir yeri var


SİVAS (A.A) - Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Suşehri ilçesini ziyaret etti.
     Erzincandan karayoluyla Suşehrine gelen Sarıgülü, Bostancık köyü yakınlarında Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, CHP Suşehri İlçe Başkanı Hüseyin Çorlu, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar karşıladı.
     Karşılama sırasında Sarıgüle, sarı güllerden oluşturulan bir demet çiçek takdim edildi. İlçede günlük olarak yayımlanan Suşehri Yöre Gazetesinin sahibi Hüseyin Çiçek de Sarıgüle kayısı ikram etti. Suşehrinin kayısısının meşhur olduğunu ifade eden Sarıgül, kendisine ikram edilen kayısıdan Sele de verdi.
     Daha sonra konvoy eşliğinde Suşehri Belediyesi Aspasya Sosyal Tesislerine geçen Sarıgül, tesislerde bulunan vatandaşlarla sohbet etti. Sarıgül, ailesiyle İstanbuldan gezmek için Suşehrine gelen bir öğrenciyle sohbet ederek, bu öğrenciye üniversite bursu vereceğini söyledi.
     Tesislerde verilen yemeğin ardından Sarıgül, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Türkiye ile Suriye arasındaki gerginlikle ilgili soru üzerine Sarıgül, Yurtta Sulh Cihanda Sulh diyen bir atanın evladı olarak insanların huzurunda olduğunu belirterek, O nedenle ben dünyanın ve Türkiyenin her yerinden silahlar gitsin, barış gelsin diyorum. Ülkemizi tehdit eden, ülkemizi sıkıntıya sokan herhangi bir şekilde bir olay olursa, bu noktada hiçbir siyasi parti gözetmeden hep beraber olmamız lazım. Bu bizim ulusal birlik anlayışımızdır diye konuştu.
     Siyasetten futbolda şike iddialarına kadar çeşitli konulardaki soruları yanıtlayan Sarıgül, Yeni bir parti kurmayı düşünüyor musunuz- sorusu üzerine, Bu çok erken. Bu çalışmalara devam ediyorum. Türkiyede parti kurmak değil, iktidar olmak önemli. Nereye gideceğimize, önce hakkın gücü, sonra halkın gücü karar verir dedi.
     Suşehrini çok sevdiğini belirten Sarıgül, Suşehrinde önemli hatıralarının bulunduğunu ifade etti. Sarıgül, şunları söyledi:
     Çok değer verdiğim kardeşim Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, ilçeye çok güzel mekanlar yaptırmış. Adına yakışır parklar yaptırmış. Özellikle mezarlığı gördüm. Şahsım olarak mezarlıklara çok önem veriyorum. Atalarımızın ve ecdatlarımızın ruhu olarak görüyorum. Türkiyedeki birçok belediye başkanımızın da görmesi gerektiğini düşündüğüm çok güzel bir mezarlık yaptırmış. Suşehrini tanıtma noktasında çok güzel başarıları var. Kendisinin kutluyorum. Suşehrinin benim gönlümde ayrı bir yeri var.
     Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ise Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgülü ilçede ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, İlçemiz için büyük destek veren sayın başkanımız Mustafa Sarıgüle şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Şişli Belediye Başkanı Sarıgül, Suşehrinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER