Sivas Ticaret Borsasında seçime doğru

Sivas Ticaret Borsasında seçime doğru -Mevcut başkan Abdulkadir Hastaoğlu, 2 Şubatta gerçekleştirilecek seçimde yeniden aday olduğunu açıkladı


SİVAS (A.A) - Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, 2 Şubatta yapılacak seçimde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
     Hastaoğlu, Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, görev yaptığı 4 yıllık sürede her zaman üyelerin menfaatleri doğrultusunda çalıştığını söyledi.
     Tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla hoşgörü içerisinde görev yaptıklarını belirten Hastaoğlu, her zaman işin en iyisini yapma gayretinde olduklarını ifade etti.
     Sivas Ticaret Borsasında 2 Şubatta başkanlık ve meclis üyeliği seçiminin gerçekleşeceğini dile getiren Hastaoğlu, şunları kaydetti:
     Biz bu seçimlere Sivas Ticaret Borsasının ilçeler ve merkezdeki üyelerimizin de desteğini alarak çalışma arkadaşlarımızla birlikte resmen aday olduğumuzu tüm üyelerimize ve kamuoyuna açıklıyoruz. Olağan organ seçimlerinin Sivasımıza ve camiamıza hayırlı olmasını diliyor, tüm üyelerimizi oy kullanmaya davet ediyorum.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sivas Ticaret Borsasında seçime doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER