Siyaset Akademisi, Beyşehirde mezunlarını verdi

Siyaset Akademisi, Beyşehirde mezunlarını verdi


KONYA (A.A) - Beyşehirde bu yıl içerisinde gerçekleştirilen ve 8 hafta süren AK Parti Siyaset Akademisi programını başarı ile tamamlayanlara sertifikaları verildi.
     AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Beyşehir Gölü kenarındaki bir restoranda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarının eğitime verdiğe önemi vurguladı.
     Dönemlerinde diğer iktidarlardan farklı şeyler yaşandığını belirten Samancı, İlk defa eğitime AK Parti iktidarında çok büyük bir bütçe ayrıldı ve bu konuda çok ciddi adımlar atıldı. Partimiz, teşkilatı içerisinde de eğitim noktasında çok ciddi adımlar attı diye konuştu.
     AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu ise bu tür eğitim programlarının amacının siyasette kaliteyi artırmak olduğunu belirtti.
     Siyasetçilerin ülkeleri yönetip geleceğini şekillendiren insanlar olduğunu hatırlatan Huğlu, Siyasetçinin eğitimli, donanımlı ve her şeyden önce dürüst olması lazım. Bu eğitim programlarımızın amacı da budur dedi.
     AK Parti Konya İl Başkan Vekili Bestami İnan, akademiye katılanların içerisinde, Türkiyenin nereden nereye gittiğini çok iyi analiz eden insanların olduğunu ifada ederek, Kalkınmanın ve gelişimin de ötesinde, reformist hareketleri yapan başbakanımız buraya da siyaset akademisi ile mührünü vurmuştur dedi.
     Konuşmaların ardından Siyaset Akademisini başarıyla tamamlayan 204 katılımcıya sertifikaları, Samancı ve partili yöneticiler tarafından verildi.
    
     Muhabir: Şeref Yaşar / Basir Gülüm
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Siyaset Akademisi, Beyşehirde mezunlarını verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER