Snowboard yarışları Karsta başladı

Snowboard yarışları Karsta başladı -Bayraktepe Kayak Merkezinde düzenlenen 1. Etap Yarışlarında sporcular, dereceye girmek için mücadele etti


KARS (A.A) - Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen Snowboard 1. Etap Yarışları, Bayraktepe Kayak Merkezinde başladı.
     Sarıçam ormanlarıyla kaplı Bayraktepe Kayak Merkezinde 5 farklı kategoride yapılan yarışlara, toplam 222 sporcu katılıyor.
     İki gün sürecek Snowboard 1. Etap Yarışlarında yaklaşık 20 kulüpten katılan sporcular, dereceye girebilmek için mücadele ediyor.
     Türkiye Kayak Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Hüseyin Öz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sarıkamışta mükemmel kar ve pist bulunduğunu belirterek, yarışlar için bütün koşulların uygun olduğunu söyledi.
     Snowboard yarışlarına katılımın oldukça fazla olduğu vurgulayan Öz, Bizi en çok sevindiren bu yıl yarışlara 222 sporcunun iştirak etmesidir. Biliyorsunuz snowboard Türkiyede yeni bir spor olmasına rağmen müthiş bir katılım var. Şu anda 20ye yakın kulüp müracaat yapıldı dedi.
     Öz, Snowboard 1. Etap Yarışlarında dereceye giren sporcuların 2. Etap Yarışlarında, daha sonra da Türkiye Şampiyonasında yarışacağını vurguladı.
     Yarışlar için güvenlik ve sağlık açısından her türlü tedbirin alındığına dikkati çeken Öz, yarın yapılacak müsabakalarla yarışların tamamlanacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Hüseyin Demirci / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Snowboard yarışları Karsta başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER