SODES kapsamında 80 kız öğrenciye spor

SODES kapsamında 80 kız öğrenciye spor malzemesi desteği


AĞRI (A.A) - Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ve Ağrı Valiliğinin Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında düzenledikleri Ağrı İl Merkezinde Yurtlarda Kalan Kız Öğrencilerin Spora Teşvik Projesi kapsamında 80 kız öğrenciye spor malzemesi desteğinde bulunuldu.
     Proje Sorumlusu Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) Öğretim Görevlisi Metin Erkal, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Spor Salonunda düzenlenen programda Valilik ile koordineli yürütülen bu projede amaçlarının kız çocuklarının spora teşvik edilmesi olduğunu söyledi.
     İlçelerden gelip yurtlarda kalan kız öğrencilerin spor ile iç içe olmalarını sağlamak için böyle bir proje başlattıklarını ifade eden Erkal, Hedef kitlemiz ulaşmaya çalıştığımız öğrenciler yurtta kalan kız öğrenciler. Yaklaşık 80 kız öğrencimize spor kıyafeti dağıttık. Tabi projemiz bununla sınırlı değil. Akabinde öğrencilerimizle spor salonumuzda çeşitli spor faaliyetlerimiz olacak. Bu yönde onları teşvik edeceğiz. Bu çerçevede kim hangi branşı seviyorsa o yönde eğitim vericeğiz dedi.
    
     Muhabir: Metin Göktekin / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber SODES kapsamında 80 kız öğrenciye spor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER