Söğütlüde iftar sofraları kuruldu

Söğütlüde iftar sofraları kuruldu -Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: -İftarlar sayesinde hizmetleri de yakından görme ve vatandaşların isteklerini dinleme fırsatı buluyoruz


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediyesince Söğütlüde iftar programı düzenlendi.
     Programa katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, masaları dolaşarak Söğütlülerin ramazan ayını kutladı.
     Toçoğlu, iftarda yaptığı konuşmada, ilçelerde gerçekleştirilen iftarlara vatandaşların gösterdiği ilgiden memnun olduğunu belirtti.
     İftarlar sayesinde hizmetleri de yakından görme ve vatandaşların isteklerini dinleme fırsatı buluyoruz diyen Toçoğlu, Şehrimizin sadece merkezinin değil her ilçesinin daha da gelişmesi ve güzelleşmesi için projeler üretiyor, çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Sakaryamız bütün bu güzelliklere layık bir şehir ifadelerini kullandı.
     AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ise fırsat buldukça iftarlara katılacağını ve vatandaşlarla istişare yapacağını kaydetti. Üstün, Büyükşehir Belediyesinin bu projeyle vatandaşların ayağına gittiğini ve ramazan ayında birlik ve beraberliğin en güzel örneğini aynı sofrada buluşarak gösterdiğini söyledi.
     İftar sonrası Toçoğlu ve Üstün, Söğütlüdeki çok amaçlı pazaryeri ve spor sahasında incelemelerde bulundu.
    
     Muhabir: Çağrı Turgut
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Söğütlüde iftar sofraları kuruldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER