Şöhretler, GAP Arenayı ışıklandıracak

Şöhretler, GAP Arenayı ışıklandıracak -Türk Milli Takımının eski futbolcuları ışıklandırma çalışmaları tamamlanan Şanlıurfa GAP Arena Stadyumunda Şanlıurfasporun emektar futbolcularıyla özel maç yapacak


ŞANLIURFA (A.A) - Türk Milli Takımının eski futbolcuları, ışıklandırma çalışmaları tamamlanan Şanlıurfa GAP Arena Stadyumunda Şanlıurfasporun emektar futbolcularıyla özel maç yapacak.
     Türkiyenin en büyük stadyumlarından biri olan ve PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfasporun maçlarını oynadığı Şanlıurfa GAP Arena Stadyumu, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) standartlarına uygun olarak yapılan çalışmayla ışıklandırıldı.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, tamamlanan ışıklandırma çalışmaları dolayısıyla yarın saat 16.00da söz konusu sahada özel bir maç organizasyonu gerçekleştirileceğini söyledi.
     Aralarında yıllarca Türk Milli Takımında forma giyen Okan Buruk, Hakan Ünsal, Tümer Metin ve Rüştü Reçber gibi futbolcuların da bulunduğu oyuncularla yıllarca Şanlıurfasporda forma giyen Recep Kutluay, Nedim Cavcı, Cemal Sabuncu ve Nihat Çakır gibi oyuncuların karşı karşıya geleceğini belirten Yıldız, ücretsiz izlenebilecek karşılaşmaya tüm sporseverleri davet etti.
     Yıldız, organizasyon kapsamında ayrıca 57 amatör spor kulübüne de şöhretli futbolcular tarafından malzeme desteğinde bulunulacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şöhretler, GAP Arenayı ışıklandıracak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER