Söke OSBde Başkanı Candal:

Söke OSBde Başkanı Candal: OSB içinde üç tesisin daha inşaatları başlayacak


AYDIN (A.A) - Söke Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Candal, bölgede 3 yeni tesisin daha inşatına başlanacağını bildirdi.
     Candal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, OSBde 2012 yılında önemli gelişmelerin kaydedildiğini ve 2013 yılı için de umutlu olduklarını ifade etti.
     Söke OSBde işletmelerin faaliyete geçmesi için sanayi parseli üretmeye devam ettiklerini, bu kapsamda kamulaştırma faaliyetlerinde önemli çalışmalar yapıldığını belirterek, şu bilgileri verdi:
     Toplam alanımızın yüzde 39,4ü olan 732 bin 70 metrekare arazi mülkiyetimize dahil edilmiştir. Halen toplam arazinin yüzde 55,8sı olan 1 milyon 37 bin 551 metrekare şahıslar üzerine ve yüzde 3,48 olan 64 bin 647 metrekare arazi de DSİ üzerine kayıtlıdır. Şahıslar üzerine kayıtlı 3 adet, yaklaşık 147 dönüm arazinin kamulaştırılmalarının yapılmaları halinde toplam 102 bin metrekare ve 8 adet sanayi parseli daha elde edilecektir. Önümüzdeki yıl bu arazilerin kamulaştırmalarının yapılması planlanmaktadır.
     Söke OSBde halen 197 bin 991 metrekare olmak üzere toplam 22 adet hazır sanayi parseli bulunuyor. OSB içinde üç tesisin daha inşaatları başlayacak.
    
     Muhabir: Muzaffer Yavaşoğlu / Suat Deniz / Senem Yazıcı
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Söke OSBde Başkanı Candal: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER