Somada mezuniyet geceleri yapılmayacak

Somada mezuniyet geceleri yapılmayacak


MANİSA (A.A) - Soma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, vatandaşlardan gelen şikayetler gerekçesiyle ilçede mezuniyet gecesi yerine farklı etkinliklerin yapılmasını kararlaştırdı.
     Okulların düzenlediği mezuniyet geceleriyle ilgili geçen yıl kaymakamlığa çok sayıda şikayet gelmesi nedeniyle, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Altunsoy, Şube Müdürü Fazlı Çetinkaya ve Mehmet Yurdadur ve okul müdürlerinin katılımıyla Soma Öğretmenevinde toplantı yapıldı.
     Toplantı sonrası açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Altunsoy, mezuniyet törenleri nedeniyle kıyafet satın alma, salon kiralama, kuaför giderleri gibi nedenlerle öğrenci velilerinden bir çok şikayetin kaymakamlığa iletildiğini bildirdi. Konunun kendilerine iletilmesi nedeniyle konuyu ele alarak görüştüklerini bildiren Altunsoy, masraf gerektiren mezuniyet törenleri ve gecelerinin iptal edilmesine karar verdiklerini belirterek, İlköğretim ve ortaöğretim okullarımız mezuniyet gecesi düzenlemeyecek. Tüm okullarımız yapacakları yıl sonu etkinliklerini masraf gerektirmeyen çalışmalarla okul bahçelerinde gündüz düzenleyecek diye konuştu.
    
     Muhabir: Soner Övümlü / Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Somada mezuniyet geceleri yapılmayacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER