Somalili öğrencilerden Yeni Malatyaspora destek

Somalili öğrencilerden Yeni Malatyaspora destek -Aralarında Somalili öğrencilerin de bulunduğu Özel Rahime Batu Koleji öğrencileri, Yeni Malatyaspor oyuncularına antrenmanda tatlı ikram etti


MALATYA (A.A) - Aralarında Somalili öğrencilerin de bulunduğu Özel Rahime Batu Koleji öğrencileri, Spor Toto 2. Ligde mücadele eden Yeni Malatyaspor oyuncularına antrenmanda tatlı ikram etti.
     Yeni Malatyasporun hafta sonu karşılaşacağı İnegölspor maçı öncesinde hazırlıklarına devam ettiği Orduzu Pınarbaşı tesislerindeki antrenman sahasına gelen okul müdürü Ufuk Ercül ile öğrenciler, antrenmanda oyunculara tezahürat yaptı.
     Öğrenciler takıma yeni gelen teknik direktör Mehmet Altıparmaka çiçek ve baklava hediye etti. Altıparmak, öğrencileri görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yeni Malatyasporun yanında olacak herkese ihtiyacımız var dedi. Altıparmak, Somalili öğrencilerin dahi kendilerini desteğe gelmesinin birlik ve beraberliğe güzel bir örnek olduğunu söyledi.
     Okul Müdürü Ercül de Yeni Malatyasporun adım adım zirveye ulaştığını belirterek, Biz futbolcuların ve yönetimin gayretli çalışmalarını görüyoruz. Buna gönülden destek vermemiz gerekiyor. Şehir, Malatyalılar ve taraftar olarak takıma sahip çıkarsak Malatya şampiyon olacaktır dedi.
     Ercül ve öğrenciler, antrenman sonrası futbolculara getirdikleri tatlıdan ikram etti.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Somalili öğrencilerden Yeni Malatyaspora destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER