Son orucu yolda geçirdiler

Son orucu yolda geçirdiler -Bayram tatili nedeniyle yola çıkan vatandaşlar, son iftarlarını yolda açtılar (Fotoğraflı - Görüntülü)


BOLU (A.A) - Bayram tatili için yola çıkan vatandaşlar, Ramazan ayının son iftarını yolda açtı.
     Ramazan ayının bitmesiyle tatillerini memleketlerinde geçirmek üzere yola çıkan vatandaşlar, D-100 karayolu ve TEM otoyolu kenarındaki dinlenme tesislerinde son iftarlarını yaptılar.
     Bayram tatili dolayısıyla yoğunluk yaşanan yollarda, otobüsle yolculuk yapan vatandaşlar, iftar saatinde güzergahlarında bulunan dinlenme tesislerinde mola vererek iftarlarını açtı.
     Tesislerinde yoğunluk yaşandığını söyleyen tesis sahibi Mustafa Gökten, bütün misafirlerine hizmet edebilmek için tüm mekanlarını kullandıklarını söyledi.
     Ramazan boyunca iftar saatlerinde yoğunluk yaşandığını ifade eden Gökten, Normal zamanlarda personel sayımız 45, fakat Ramazan ayının son iftarında bu sayıyı 70e çıkardık. Misafirlerimize en güzel şekilde hizmet edebilmek için çabalıyoruz. Ne kadar çok personelimiz olsa da yoğunluk nedeniyle yetişemiyoruz. Misafirlerimizde bunu bildiği için bizleri anlayışla karşılıyor diye konuştu.
     İstanbulun Ümraniye ilçesinden memleketi Sivasa bayram tatili için yola çıktıklarını dile getiren, bir vatandaş, Ramazana boyunca bütün oruçlarımızı tuttuk, son orucumuzu da yolda açıyoruz. Son orucumuzu yolda geçirmek zor olsa da ayrı bir mutluluk çünkü memleketimize gidip büyüklerimizle bayramlaşmanın heyecanını yaşıyoruz ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Son orucu yolda geçirdiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER