Sorgunda MOBESE kameraları devreye girdi

Sorgunda MOBESE kameraları devreye girdi


YOZGAT (A.A) - Sorgunda yaklaşık 6 yıl önce yapılması için çalışmalar başlatılan MOBESE kamera sistemi devreye girdi.
     Kaymakam Levent Kılıç, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Şoförler Odası Başkanı İsmail Kaplan ve İl Genel Meclisi Üyesi Çağlayan Yıldız ile birlikte MOBESE sisteminin çalışmasını inceledi.
     MOBESE sisteminin ilçenin güvenliği açısından, MOBESE Sisteminin çok önemli olduğunu ifade eden Kılıç, Sorguna yapılan MOBESE kamera sisteminin full hd ve fiber optik sistemle kurulan bir sistem olduğunu vurguladı.
     İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Üney de Merkezi İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının üst katında bulunan MOBESE kamera sisteminde toplam 68 kameranın bulunduğunu belirterek, dünden itibaren çalışmaya başlayan kameraların bir çok sürücü hatası saptadığını ve bu sürücülerin plaka adreslerine ceza makbuzlarının gönderilmeye başlandığını belirtti.
     12 plaka tanıma kamerasının bulunduğu MOBESE kamera sisteminde, 56 sabit ve döner kamera bulunduğunu ve 7 personelin 24 saat görev yaptığını ifade eden Üney, yerel basın ve belediye anons cihazlarından yapılacak anonslarla tüm vatandaşlara MOBESEnin devreye girdiğinin duyurulacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Şahin Özmen / Özcan Güney
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Sorgunda MOBESE kameraları devreye girdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER