Sosyal Güvenlik Haftası

Sosyal Güvenlik Haftası -Sosyal Güvenlik İl Müdürü Sümer: -"Yapılan anketlerde kurumumuzdan memnuniyet oranının yüzde 75lerin üzerine çıkması olumlu, ancak yeterli değil"


EDİRNE (A.A) - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Edirne Müdürü Metin Sümer, "Yapılan anketlerde kurumumuzdan memnuniyet oranının yüzde 75lerin üzerine çıkması olumlu, ancak yeterli değil" dedi.
     Sümer, bir otelde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, son 5 yılda kurum olarak birçok değişim ve başarıya imza attıklarını söyledi.
     Kurumun, kayıt dışı istihdamla mücadeleye de büyük önem verdiğini aktaran Sümer, "Kayıt dışı çalışanların tespiti için, 25 kamu kurum ve kuruluşuyla sözleşme imzalandı, 87 bin 105 evrak tarandı. Buna istinaden 3 bin 440 kişinin resen tescilini yaptık. İlimizdeki denetmenler her türlü şikayeti anında takip ediyor ve değerlendiriyor. Yapılan anketlerde kurumumuzdan memnuniyet oranının yüzde 75lerin üzerine çıkması olumlu, ancak yeterli değil" diye konuştu.
     SGK İl Müdürlüğü hizmet binasındaki tadilatın kısa süre içinde tamamlanacağını belirten Sümer, çalışmaların ardından vatandaşlara daha kaliteli hizmet vereceklerini ifade etti.
     Toplantıya SGK il müdür yardımcıları Hülya Kaynak ve İbrahim Güven de katıldı.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Sosyal Güvenlik Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER