SP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Akyol:

SP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Akyol: -Türkiyeye çok sayıda yabancı asker gelmesinden endişe duyuyoruz


BARTIN (A.A) - Saadet Partisi Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Burhanettin Akyol, son zamanlarda Türkiyeye çok sayıda yabancı asker gelmesinden dolayı endişeli olduklarını söyledi.
     Akyol, gazetecilere yaptığı açıklamada Türkiyenin NATOdan talep ettiği Patriot hava savunma sistemlerinin kurulumu için görevli Alman askerlerinin Kahramanmaraşa geldiğini yine 15 Hollandalı askerin de Adanaya geldiğini anımsattı.
     Akyol, şöyle konuştu:
     1920de Sütçü İmamın fitilini ateşlediği şanlı bir direnişle Kahramanmaraştan işgalcileri kovduk. Bugün ise Burası NATO toprağı diyen zihniyetin davetiyle işgalci Alman ve Hollandalı askerler Maraşa girdi. Sütçü İmam ve binlerce şehidin kemikleri sızlıyor. Ülkemize Patriot füzeleri geliyor. Peki, bunlara gerek var mıydı- Bize göre asıl tartışılması gereken budur. Sürekli övünüp durduğumuz dünyanın 8. büyük Türk ordusu ülkemizi Suriyeden gelecek bir tehdide karşı koruyamaz mı- Yoksa işin içinde başka bir iş mi var- Son zamanlarda Türkiyeye çok sayıda yabancı asker gelmesinden endişe duyuyoruz. Unutmayalım ki Çanakkalede ve Kurtuluş Savaşında bize karşı savaşanlar günümüzün NATO üyesi olan ülkeleridir. Saadet Partisi olarak biz takdiri Yüce Türk milletine ve siz sayın Bartınlı hemşehrilerimize bırakıyoruz
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber SP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Akyol: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER