Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Aydınspor 1923 Kulübü Başkanı Gönendi: "Genel kurulda daha da güçlenecek ve PTT 1. Lige ilk adımı atacağız"


AYDIN (A.A) - Spor Toto 2. Lige yükselen Aydınspor 1923ün kulüp başkanı İlhan Gönendi, genel kurulda daha da güçlü bir yönetim oluşacağını söyledi.
     Gönendi, Aydınspor 1923ün pazartesi günü toplanacak genel kurulu öncesi yaptığı açıklamada, aday olmadığını ancak her zaman takıma destek vermeye hazır olduğunu belirterek, şunları söyledi:
     "Genel kurulda daha da güçlenecek ve PTT 1. Lige ilk adımı atacağız. Arkadaşlarımız yönetimi oluşturma çalışmalarını sürdürüyor. Artık Aydınspor 1923, tüm Aydın halkının kucakladığı bir takım oldu. Tüm kentin bu takıma sahip çıkmasını arzuluyoruz. Aydınspor 1923ün yeri 2. Lig de değil. Artık alt yapıya da daha fazla önem, amatör takımlarla daha yakın temas kurulması belki de geç ama olması gereken bir yaklaşım olmalı. Çok değerli yetenekli amatör futbolcularımız var. Bu çocuklarımıza önce biz sahip çıkmalıyız."
     Gönendi, genel kurulda Sportif A.Ş yetkisinin verilmesi halinde kalıcı gelirlerin sağlanacağı bir modelin ortaya çıkacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Suat Deniz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER