Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Sakaryaspor Kulübü Başkanı Yaşlıca: -Artık gençlerimizle yol çıktık. Genç oyuncu kardeşlerimizle gelecek sezon hazırlıklarına başladık


SAKARYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Sakaryaspor Kulübü Başkanı Vedat Yaşlıca, takımda gençlerle yola çıktıklarını belirterek, Genç oyuncu kardeşlerimizle gelecek sezon hazırlıklarına başladık dedi.
     Yaşlıca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk etap çalışmalarını Rüstemler Tesislerinde yapacaklarını belirterek, Artık gençlerimizle yol çıktık. Genç oyuncu kardeşlerimizle gelecek sezon hazırlıklarına başladık. İlk etap çalışmalarına da başladık. Her şey iyi gidiyor. Hocalarımız da büyük bir özveriyle yola çıktılar. Oyuncu kardeşlerimizle başarılı olmak için ter dökeceğiz dedi.
     Yaşlıca, maddi imkansızlıklar nedeniyle transfer yapamadıklarını ifade ederek, iç transferde oyuncularla görüşmelere devam ettiklerini kaydetti.
     Onur Demir ile herhangi bir sıkıntının olmadığını ve kendisiyle anlaştıklarını dile getiren Yaşlıca, Herhalde kendisi perşembe günü idmanlara başlayacak. Muharrem ile de sorunları çözdük. O da yakın bir zamanda çalışmalara katılacak. İlkay Demir ile görüşmelerimiz sürüyor, kendisinden haber bekliyoruz. Yasin Görkem de bizim futbolcumuz, onu da aramızda görmek istiyoruz. Bu kardeşlerimize ihtiyacımız var. Onlar bu formayı layıkıyla terlettiler. Bundan sonra da takımda yer almalarını istiyorum şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER