Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Kızılcahamamspor Kulübü Başkanı Erkan Özbey: -Oyundan değil ama sonuçtan memnunum -İlerleyen haftalarda iyi oynayarak kazanacağımızdan eminim


ANKARA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Kızılcahamamsporun Başkanı Erkan Özbey, karşılaşmayı kazanmalarına karşın Çamlıdere Şekerspora karşı ortaya konan oyunu beğenmediğini söyledi.
     Özbey AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çamlıdere Şekersporu oyunun son bölümlerinde attıkları gol sonucunda 1-0 yendiklerini hatırlatarak, Oyundan değil ama sonuçtan memnunum dedi.
     Sezon öncesi yaptıkları transferlerle iyi bir kadro kurduklarını ve her geçen gün takım oyununda ilerlediklerini belirten Özbey, İlerleyen haftalarda iyi oynayarak kazanacağımızdan eminim. Futbolcu kadromuza ve deneyimli teknik heyetimize güveniyoruz. İyi çalışıyoruz ve çok geçmeden bunun karşılığını alacağımızı biliyoruz diye konuştu.
     Karşılaşmaya gelerek Kızılcahamamsporu destekleyen taraftarlara da teşekkür eden Erkan Özbey, kardeş takım olarak tanımladığı Çamlıdere Şekerspora ligde başarılar diledi.
    
     Muhabir: Musa Samur
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER