Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Tokatspor Teknik Direktörü Altunsoy: -Bu galibiyetler seri şekline dönüştüğünde daha da anlam kazanacak


TOKAT (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatsporun teknik direktörü Namık Altunsoy, Bu galibiyetler seri şekline dönüştüğünde daha da anlam kazanacak dedi.
     Altunsoy, yaptığı yazılı açıklamada, geçen hafta sonu sahalarında oynadıkları Bayrampaşa maçını 3-2 kazandıklarını hatırlattı.
     Tokatsporun sıkıntılı günler geçirdiğini belirten Altunsoy, Ligin başlamasıyla birlikte, önce eski başkanın, sonra eski teknik direktörün avukatlarının tesislerde başlattığı ve hatta tesislerdeki demirbaş eşyaların boşaltılmasına kadar giden haciz işlemlerinden, hem teknik heyeti hem de oyuncularımızı yaşanan üzücü gelişmelerden uzak tutmaya çalıştık. Bir de son hafta takımın önemli oyuncularından Vedat Aşganın eniştesinin hafta içi vefat etmesinin getirdiği üzüntülerle müsabakalara hazırlandık. Sıcak havada haftada üç maç oynamanın, üç ayrı önemli maça konsantrasyon sağlamanın zorluklarını aşmak için çaba gösterdik. Bunda kısmen başarılı olduk ifadelerini kullandı.
     Futbolcularına gösterdikleri performanstan dolayı kutladığını hatırlatan Altunsoy, şunları kaydetti:
     Hem ligde hem de kupada yolumuza devam ediyoruz. Takımı kupa maçının galibiyet havasından kurtarıp hafta sonu lig maçına hazırlamak için hem yönetim kurulu hem de teknik ekip son derece özverili davrandı. Bunun sonucunda Bayrampaşa maçından galibiyetle ayrıldık. Bu galibiyetler seri şekline dönüştüğünde daha da anlam kazanacak. Spor basını, günümüzde vazgeçilmez bir unsur. Camiaları yönlendiren spor basınının camiayı karamsarlığa sokmaktan çok onlara güven verecek şekilde konuya bakış açısı getirmeleri her konuda takımın faydasına olacak. Ayrıca ilimize yeni atanan Valimizin Bayrampaşa maçına teşrifleri bizi mutlu etti.
    
     Muhabir: Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Cemal Coşkun

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER