Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Çamlıdere Şekerspor Kulübü Başkanı Kapelman: İlk yarı alt yapı ağırlıklı gençlerimizden kurulu bir kadroyla iskeletimizi oluşturduk, ikinci yarı ise tecrübeli oyuncularla nokta atışları yaparak üst sıraları


ANKARA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Çamlıdere Şekersporda Kulüp Başkanı Orhan Kapelman, ilk yarı alt yapı ağırlıklı gençlerden kurulu bir kadroyla iskeletlerini oluşturduklarını, ikinci yarı ise tecrübeli oyuncularla nokta atışları yaparak üst sıraları zorlamayı hedeflediklerini kaydetti.
     Kapelman, yazılı basın açıklamasında 7-16 Ocak tarihlerindeki Antalya kampının çok verimli geçtiğini belirterek, şöyle devam etti:
     İlk yarıda 21 yaş ortalamasıyla oynayan tek takım olduk. İkinci yarıda, 15 yaşında profesyonel yaptığımız ve Süper Lig takımlarının da takibe aldığı Mustafa Akdağ isimli kanat oyuncumuzu da oynatarak Dinamo Zagrebten sonra dünyada bir ilke imza atmak istiyoruz. Bütün futbolcularımıza, takıma yeni katılan arkadaşlar da dahil ödemeleri yapıldı. Alt yapı futbol branşlarının hepsi başarılı, hepsi Ankara şampiyonu. Amatör ve Olimpik dallarda da başarılar elde ediyoruz. Boccede 2 milli oyuncu çıkardık. Dartta 1, judoda ise birçok oyuncumuz milli takımlarda yer alıyor.
     5 yılda Süper Lig projelerini bu yıl uygulamaya başladıklarını ifade eden Kapelman, açıklamasında şunları kaydetti:
     Bu sene yapacaklarımız gelecek sezonun temelleri olacak. Her yıl bir iki oyuncuyu Süper Lige kazandırma hedefimiz gerçekleşiyor. Bu çıtayı daha da yükseltmek istiyoruz. İki 2 oyuncumuzu Süper Lige verdik. 5 oyuncumuz Süper Lig takımları tarafından isteniyor ve izleniyor. Bu da bizi müthiş gururlandırıyor tabiî ki.
     Kulüp başkanı olarak hayalinin, 5 yıl sonra yaş ortalaması 23-24 olan tamamen alt yapısı iskeletini oluşturmuş bir takımla Süper Ligde oynamak olduğunu belirten Kapelman, genç yeteneklere zaafı olduğunu ve genç yeteneklerin Türk futboluna kazandırılması adına her türlü savaşı vermeye hazır olduğunu bildirdi.
    
     Muhabir: İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER