Spor Toto 3. Lig gruplarının belirlenmesi

Spor Toto 3. Lig gruplarının belirlenmesi -Kocaelispor Genel Sekreteri Zorlu: Güçlü takımların bulunduğu grupta mücadele edeceğiz


KOCAELİ (A.A) - Kocaelispor Genel Sekreteri Abdullah Zorlu, Spor Toto 3. Ligde yeni sezon gruplarının belirlenmesine ilişkin, 3. Ligde güçlü takımların bulunduğu grupta mücadele edeceğiz dedi.
     Zorlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, grupta yer alan takımların bazılarıyla daha önce de mücadele ettiklerini hatırlatarak, güçlü takımların bulunduğu bir grupta mücadele edeceklerini söyledi.
     Kocaelispor için zor diye bir şeyin olmadığını ifade eden Zorlu, Bizim ciddi bir 2. Lig tecrübemiz var. Genç bir ekibiz. 3 Temmuzda oluşacak yeni yönetimimizle yolumuza devam edeceğiz. Biz bu yıl öncelikle ligde tutunmayı hedefliyoruz. Kurumsallaşmayı tamamladıktan sonra bir üst lige çıkmayı gerçekleştirmeye çalışacağız diye konuştu.
     Zorlu, kulübün yeterli bilgi birikimi ve tecrübeye sahip olduğunu belirterek, yeni yönetim seçildikten sonra teknik direktörle anlaşma yapacaklarını kaydetti.
     Dışarıdan transfer şanslarının olmadığını anlatan Zorlu, Biz takımımızdan bir oyuncu satarsak, alt yapımızdan onların yerini dolduracak futbolcularımız mevcut. Kocaelispor, futbolcu üretme merkezi olacak. Kocaelisporun tüm borçlarını da ürettiğimiz futbolcuları satarak elde edeceğimiz kaynaklarla kapatacağız ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Spor Toto 3. Lig gruplarının belirlenmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER