Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig -Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Gümüşdağ: -Maltepespor maçında iyi mücadeleye rağmen beklediğimiz sonucu alamadık


ÇORUM (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Çorum Belediyesporun teknik direktörü Hayrettin Gümüşdağ, Maltepespor maçında iyi mücadeleye rağmen beklediğimiz sonucu alamadık dedi.
     Gümüşdağ, iç sahada oynadıkları Maltepespor karşılaşmasıyla ilgili değerlendirmesinde, 0-0 berabere biten maçtan 3 puan alamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.
     Hafta içinde oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında 120 dakika mücadele eden takımının, üzerindeki yorgunluğu atamadan çıktığı Maltepespor karşılaşmasında beklenenden iyi mücadele ettiğini dile getiren Gümüşdağ, Yeni kurulmuş bir takım olarak iniş ve çıkışların olacağını her zaman söylüyorum. Çarşamba günü kupa maçından sonra birçok futbolcum yorgundu ve bu maçta da iyi mücadele ettiler. Maçta iyi mücadeleye rağmen beklediğimiz sonucu alamadık ama en azından kaybetmedik ve 1 puanla yetinmek zorunda kaldık, üzgünüz diye konuştu.
     Takımın oyun içinde güzel pozisyonlar bulduğunu ancak değerlendiremediğini vurgulayan Gümüşdağ, Takımın en büyük zaafı aşırı top kaybı. Hava toplarında başarılı bir grafik çizsek de yan toplarda başarılı olamadık. Önümüze gelen fırsatları iyi değerlendiremedik ve 1 puana razı olduk. Bu maçtan da çıkaracağımız dersler olacak ve ne gerekiyorsa yapacağız ifadelerini kullandı.
     Bu hafta deplasmanda Gümüşhanespor ile mücadele edeceklerini belirten Gümüşdağ, Gümüşhanespor maçından galibiyet alabilmek için çalışacağız. Takım olarak her geçen gün daha iyiye gidiyoruz ve motive olmaya çalışıyoruz. Ben takımıma güveniyorum, bu takım güzel maçlar kazanarak taraftarını mutlu edecektir dedi.
    
     Muhabir: İsmail Çimen
     Yayıncı: Orhan Topal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER