Spor Toto Kupası (A) Grubu

Spor Toto Kupası (A) Grubu -Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Şahin: Kupa maçları gelecek sezon için hazırlık mahiyetinde, bizim için skorlar önemli değil


KARABÜK (A.A) - Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Nevzat Şahin, Kupa maçları gelecek sezon için hazırlık mahiyetinde, bizim için skorlar önemli değil dedi.
     Şahin, yaptığı açıklamada, dün Spor Toto Kupası (A) Grubunda deplasmanda karşılaştıkları Samsunspor maçından 2-1 galip ayrıldıklarını, karşılaşmada Süper Lig maçlarında takımda ilk 11de yer bulamayan oyunculara da yer verdiklerini söyledi.
     Maçlarda tek çekindiklerinin sakatlık yaşanması olduğunu anlatan başkan Şahin, şunları kaydetti:
     Kupa maçları gelecek sezon için hazırlık mahiyetinde, bizim için skorlar önemli değil. Dün de Samsunspor karşısında oyuncularımız güzel bir futbol ortaya koydu. Takım olarak şimdi gelecek sezon kendimize bir hedef belirleyip, o hedef doğrultusunda çalışmalara başladık. Her zaman bulunduğumuz yerden daha iyisini amaçlıyoruz. Kent halkı, Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları ile taraftarımız yanımızda olduğu sürece Kardemir Karabükspor çok şey başaracaktır.
     (AOL-SOY-ADA)
<< Önceki Haber Spor Toto Kupası (A) Grubu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER