Spor Toto Süper Lig

Spor Toto Süper Lig -Orduspor Teknik Direktör Cuper: -3 puana acil ihtiyacımız var


ORDU (A.A) - Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, 3 puana acil ihtiyacımız var dedi.
     Cuper basın mensuplarına yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Akhisar Belediyespor maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
     Akhisar Belediyespor maçından galip gelebilmek adına çok çalışmaları gerektiğini belirten Cuper, Akhisar Belediyespor alt sıralarda olan bir takım olabilir. Ama şuan biz onlardan çok uzak değiliz. Bundan dolayı dengeli bir maç olabileceğini söyleyebilirim. Ancak en azından Antalyaspor maçındaki kadar oynayabilmemiz gerekiyor. Kazanabilmek için daha fazlasını yapmamız gerekecek. Ayrıca 3 puana acil ihtiyacımız var diye konuştu.
     Bir basın mensubunun, kendisine yurt dışından teklif olup olmadığı yönündeki soruya Cuper, Bu yöndeki gazetelerde çıkan haberi ben de okudum. Ama bana bu konuda bilgi gelmedi. Böyle bir konu olsa önce bilgilenmem gerekiyor. Sonrasında evet ya da hayır diyebileyim. Sözleşmemin bitiminde kulübüm ile masaya oturacağız. Akhisar Belediyespor maçından önce bunların görüşebileceğimizi zannetmiyorum. Ama büyük ihtimalle ocak ayında oturup bunları konuşmaya başlayacağız şeklinde cevap verdi.
     Ara transfer döneminde bazı bölgelerin güçlendirilmesi için transfer yapılması gerektiğine işaret eden Cuper, Transfer konusunda aklımda belli bir sayı yok. Bazı bölgeleri güçlendirebilirsek iyi olabilir. Ama aklıma gelen transfer sayısı 2 olabilir ifadesini kullandı.
     Bu arada Orduspor, Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarına Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde başladı. Teknik Direktör Cuper, yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık yapıldı. İdmanda Medikal Park Antalyaspor maçında ilk 11de oynayan oyuncular, düz koşu ve pas çalışması yaparken, diğer oyuncular kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. Mor-beyazlı ekipte tedavisi devam eden Selçuk Şahin, hafif sakatlığı bulunan Atilla Turan ile izinli olan Hasan Kabze ve Onur Tuncer idmana katılmadı.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü / İlyas Gün
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER