Sporcu çiftten sportif düğün hatırası

Sporcu çiftten sportif düğün hatırası -Erzurumda evlenen milli judocu ile bir teknik direktör, TFF Süper Kupa Maçının oynandığı stadyumda düğün fotoğraflarını çektirdi


ERZURUM (A.A) - Erzurumda evlenen milli judocu ile bir spor kulübünün teknik direktörü, TFF Süper Kupa maçının oynandığı statta düğün fotoğraflarını çektirdi.
     Palandökenspor Futbol Kulübünün teknik direktörü Adem Çağlayan ile milli judocu Hatun Muhcu, mutluluklarını Kazım Karabekir Stadyumunda fotoğraf karesine yansıttı.
     Adem Çağlayan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eşinin de kendisi gibi sporcu olduğunu belirterek, sporcu oldukları için düğün fotoğraflarını statta çektirdiklerini söyledi.
     Eşi Hatun Muhcu da eşiyle aynı üniversitede okuduklarını ifade ederek, (En iyi nerede olabilir-) dedik ve buraya karar verdik. Çok rastlanmış bir şey değil stadyumda fotoğraf çektirmek. Böyle görüntüler bizden sonra yaşanır diye düşündük dedi.
     Çift, daha sonra Kazım Karabekir Stadyumuna, Trabzonspor maçı hazırlıkları için gelen Spor Toto Süper Lig takımlarından Sanica Boru Elazığspor takımı ile fotoğraf çektirdi.
     Çifte mutluluklar dileyen Teknik Direktör Bülent Uygun, gelinden çiçeğini havaya atmasını istedi. Bunun üzerine gelin çiçeği havaya attığı sırada, Uygun ile sporcular çiçeği yakalamaya çalıştı.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız / Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Sporcu çiftten sportif düğün hatırası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER