ŞTSO Başkanı Geliş:

ŞTSO Başkanı Geliş: -Kuzey Irak Kürt bölgesiyle ticari ilişkilerimizi geliştirmeliyiz


ŞIRNAK (A.A) - Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası (ŞTSO) Başkanı Osman Geliş, Kuzey Irak Kürt bölgesiyle ilişkilerimizi geliştirmeliyiz dedi.
     ŞTSO Başkanı Geliş, DİKA Şırnak Yatırım Destek Ofisince Irakın kuzeyindeki Kürt bölgesine gerçekleştirilen ticari işbirliği geliştirme çalışmaları ziyaretini değerlendirdi.
     Geliş, yaptığı açıklamada, ziyaretlerinin amacının ticaret, işbirliği ve diyaloğu geliştirmek olduğunu belirterek, şunları söyledi:
     Ticaret miktarını arttırmak amacıyla diplomatik ilişkileri geliştirmektir. Bu amaçla Batman, Siirt, Şırnak ve Mardin illerimizin diplomatik ve ekonomik temsilcileri olarak iş adamlarımız ile birlikte ziyaret gerçekleştirerek bölgedeki yeni fırsatlar hakkında bilgi edinip bölgemizdeki fırsatları ve gelişmeleri ilgili makamlara aktarmayı hedefliyoruz. Bundan sonra bu bölgeye daha sık ziyaretler gerçekleştireceğiz. Bölge yöneticileri bize çok yakın ilgi ve misafirperverlik göstermişlerdir.
     Geliş, Iraka giden heyet içerisinde Siirt Valisi Ahmet Aydının yanı sıra Şırnak, Batman, Siirt ve Mardin Ticaret Sanayi Odası başkanları ile iş adamlarının da yer aldığını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Cafer Balık / İbrahim Yakut
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber ŞTSO Başkanı Geliş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER