Su Altı Hokeyi Gençler Türkiye Şampiyonası

Su Altı Hokeyi Gençler Türkiye Şampiyonası Orduda -Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yılmaz: Su Altı Hokeyi Gençler Türkiye Şampiyonası 1-3 Şubat tarihleri arasında Orduda gerçekleşecek


ORDU (A.A) - Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz, Su Altı Hokeyi Gençler Türkiye Şampiyonası 1-3 Şubat tarihleri arasında Orduda gerçekleşecek dedi.
     Yılmaz, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, Orduda ilk defa Su Altı Hokeyi Gençler Türkiye Şampiyonasının yapılacağını duyurdu.
     Şampiyona için bir çok ilden sporcunun Orduya geleceğini belirten Yılmaz, şunları kaydetti:
     Türkiye Su Altı Federasyonu tarafından 1-3 Şubat tarihleri arasında Durugöl Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda Su Altı Hokeyi Gençler Türkiye Şampiyonası gerçekleşecek. Bu sporla ilgilenen 20ye yakın takım Orduda buluşacak. İlimizde ilk defa yapılacak olan bu etkinliğin hazırlıkları da tamamlanmak üzere. İlk defa ilimiz bu şampiyonaya ev sahipliği yapacak. Bütün sporseverlerin ilgiyle izleyeceği bu yarışmaları bizler de merakla bekliyoruz.
     Yılmaz, şampiyona boyunca Ordulu sporseverleri Durugöldeki Olimpik yüzme havuzunda görmek istediklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Su Altı Hokeyi Gençler Türkiye Şampiyonası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER