Suluovalı öğrenciden örnek davranış

Suluovalı öğrenciden örnek davranış -Yolda bulduğu parayı polise teslim eden genci, paranın sahibi, okulunda ziyaret ederek teşekkür etti


AMASYA (A.A) - Suluovada lise öğrencisi Halimcan Gözaydın (14), kaldırımda bulduğu parayı İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim ederek sahibine ulaşmasını sağladı.
     Edinilen bilgiye göre, oto elektrikçisi Bayram Gözaydının 3 çocuğundan biri olan Fatih Lisesi 9. sınıf öğrencisi Halimcan, kaldırımda bulduğu 675 lirayı babası ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim etti.
     Emniyet yaptığı araştırmada paranın gurbetçi Ziya Korkmaza ait olduğunu belirleyerek parayı Korkmaza teslim etti.
     Korkmaz, yapılan örnek davranış karşısında Halimcan Gözaydına Okul Müdürü Dursun Çınar aracılığıyla ulaşarak teşekkür etti.
     Tüm öğrencilere örnek gösterdiği Halimcan Gözaydına Korkmazın getirdiği hediyeleri teslim eden Okul Müdürü Çınar, ahlaki ve insanlık değeri yüksek öğrencisiyle gurur duyduğunu söyledi.
     Korkmaz ise, Günümüz geçliğinin yüksek ahlaki değerlerine sahip olması, helal ve haramı gözetmesi toplumumuz adına çok sevindiricidir. Öğrencimizi yetiştiren ailesini ve öğretmenlerini tebrik ve takdir ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Murat Arslan
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Suluovalı öğrenciden örnek davranış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER