SunExpress yeni yönetim binası hizmete açıldı

SunExpress yeni yönetim binası hizmete açıldı -SunExpress CEOsu Schwaiger: Hem kendi rezervasyonlarımıza hem de yakın iş ortaklarımız olan tur operatörlerinin tahminlerine dayanarak yaz sezonunun çok iyi geçeceğini söyleyebiliriz


ANTALYA (A.A) - SunExpress CEOsu Paul Schwaiger, Hem kendi rezervasyonlarımıza hem de yakın iş ortaklarımız olan tur operatörlerinin tahminlerine dayanarak yaz sezonunun çok iyi geçeceğini söyleyebiliriz dedi.
     Türk Hava Yolları ve Lufthansanın ortak kuruluşu olan SunExpressin, Antalyadaki iki ayrı ofisini tek bir çatı altında topladığı yeni yönetim binası, törenle hizmete açıldı.
     Açılış törenine Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, Antalya Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ve davetliler katıldı.
     Tören öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, 2012 yılı turizm sezonundan beklentilerinin yüksek olduğunu belirterek, 2011 yılını yüzde 15.8lik artışla 7.7 milyon yolcu taşıdıklarını ve yüzde 30.3lük bir artışla 666 milyon avro gelir elde ederek sezonu kapattıklarını söyledi.
     Yeni binadaki tüm odaların gün ışığı ve temiz havaya erişiminin bulunduğunu ifade eden Say, Antalya Uluslararası Havalimanının hemen yakınında bulunan yeni bina ile her yönüyle avantaj sağlayacağını kaydetti.
     SunExpress CEOsu Schwaiger ise, SunExpressin 2011 yılında ciddi bir büyüme trendi yakaladığını ve 2012 yılında da benzer bir büyüme trendini yakalamak istediklerini ifade etti.
     Türkiyede turizm sezonunun beklenenin üzerinde geçeceğine dikkati çeken Schwaiger, Hem kendi rezervasyonlarımıza hem de yakın iş ortaklarımız olan tur operatörlerinin tahminlerine dayanarak yaz sezonunun çok iyi geçeceğini söyleyebiliriz diye konuştu.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber SunExpress yeni yönetim binası hizmete açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER