Sünnet düğününe maketi katıldı

Sünnet düğününe maketi katıldı -Balıkesirde arkadaşının oğlunun sünnet düğününe katılamayan kişi, törene boy fotoğrafından yaptırdığı maketi gönderdi


BALIKESİR (A.A) - Dursunbey ilçesinde, arkadaşının oğlunun sünnet düğününe katılamayan kişi, törene boydan çekilmiş fotoğrafından yaptırdığı maketi gönderdi.
     Dursunbeyde yaşayan Necati Olçun, oğlunun sünnet düğün töreni için mesai arkadaşı Ramazan Filize de davetiye gönderdi. Aynı tarih ve saatte bir akrabasının Bursadaki düğününe katılan Filiz, arkadaşının oğlunun sünnet düğününe gelemeyince, ilginç bir yöntem buldu.
     İki yerde de bulunmak isteyen Filiz, sünnet düğününe boy fotoğrafından yaptırdığı, orijinal ölçülerine uygun maketini gönderdi ve düğünün yapıldığı salonun girişine koydurdu.
     Maketi uzaktan gören vatandaşlar, ilk başta kendisi zannetse de yaklaşıp gerçeği fark ettiklerinde şaşkınlık yaşadı. Davetliler, maketle hatıra fotoğrafı çektirdi.
     Necati Olçun, Filizin maketli jestinin kendileri için unutulmaz bir anı olduğunu belirterek, düğüne maketiyle katılan arkadaşına kendilerini unutmaması nedeniyle teşekkür etti.
    
     Muhabir : Ramazan Atam / Zafer Akpınar
     Yayıncı : Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Sünnet düğününe maketi katıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER