Suriyedeki olaylar

Suriyedeki olaylar -İdlipe bağlı Harim kasabasındaki çatışmalarda yaralanan, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 22 Suriyeli Türkiyeye getirildi -Durumu ağır olan 3 Suriyeli hayatını kaybetti (Fotoğraflı-Görüntü


HATAY (A.A) - Suriyenin İdlip kentine bağlı Harim kasabasında, Esed güçleriyle muhalifler arasında çıkan çatışmalarda yaralanan, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 22 Suriyeli Türkiyeye getirildi. Durumu ağır olan 3 Suriyeli, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
     Harim kasabasında sabah saatlerinde şiddetli çatışmaların yaşandığı öğrenildi. Çatışmaların ardından bögleden yükselen dumanlar Hatayın Reyhanlı ilçesine bağlı Beşaslan köyünden görüldü.
     Patlama seslerinin de duyulduğu Harimdeki çatışmalarda ateşli silah ve şarapnel parçalarının vücutlarına isabet etmesi sonucu yaralanan aralarında kadın ve çocukların bulunduğu 22 Suriyeli, akrabaları tarafından Reyhanlı ilçesine bağlı Beşaslan köyü sınırına getirildi.
     Burada hazır bekletilen ambulanslara alınarak Hataydaki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan biri kadın 3 Suriyelinin yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.
    
     Muhabir: Cem Genco / İsmihan Özgüven
     Yayıncı: İsa Sansar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER