Suriyeliler için ilmek ilmek gönül köprüsü

Suriyeliler için ilmek ilmek gönül köprüsü -AK Parti Konya Gençlik Kolları, Suriye için İlmek İlmek Örüyoruz adıyla kampanya başlattı -Kampanya kapsamında örülecek atkı, bere, eldiven, kazak gibi kışlık giysilerden oluşan mal


KONYA (A.A) - AK Parti Konya Gençlik Kollarının başlattığı İlmek İlmek Örüyoruz isimli kampanya kapsamında, örülecek atkı, bere, eldiven, kazak gibi kışlık giysiler Suriye halkına ulaştırılacak.
     AK Parti Konya Gençlik Kolları Başkanı Ahmet İzi, partisinin il başkanlığında düzenlenen basın toplantısında, Suriye için İlmek İlmek Örüyoruz kampanyasını başlattıklarını söyledi.
     Suriyede tarihin en korkunç zulümlerinden birinin yaşandığını belirten İzi, yaşanan olaylara Türkiyenin sessiz kalmadığını dile getirdi.
     Başlattıkları bu kampanya kapsamında örülecek atkı, bere, eldiven, kazak ve giysilerden oluşan malzemelerin, Suriye halkına ulaştırılacağını ifade eden İzi, 15 Şubata kadar merkez ilçeler ve il teşkilat binalarımıza, el emeği göz nuru örgülerinizi bekliyoruz dedi.
    
     -Örgü, içten sevgiyi ifade ediyor-
    
     Kültürümüzde örgünün büyük anlam ifade ettiğini, bu örgüleri; insanların, torunlarına, çocuklarına ve eşlerine sevdikleri için ördüğünü, içten sevgiyi ifade ettiğini vurgulayan İzi, şunları kaydetti:
     Bizler için sınırlar, gönüllerimizden gönüllere kurduğumuz muhabbetlerdir. Bu muhabbet gereği önceden de olduğu gibi bugün de Suriyedeki kardeşlerimizin yanındayız. Örün ki Suriyedeki mazlum çocuklar sadece soğuktan korunmasın, bu örgülerle bizleri gönüllerinde hissetsin. Unutulmamalıdır ki zulümle abat olanın ahiri berbat olur. Dünyanın neresinde bir mazlum varsa, bu Türk milletinin kanatları altında yeri vardır.
    
     Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat / Murat Aslan
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Suriyeliler için ilmek ilmek gönül köprüsü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER