Suruç Devlet Hastanesinin yer sorunu çözüldü

Suruç Devlet Hastanesinin yer sorunu çözüldü


ŞANLIURFA (A.A) - Suruç Devlet Hastanesinin yer sorunu çözüldü.
     Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, daha önce 15 dönümlük arazilerini bağışlayan Necdet ve Enver Yıldız kardeşler, 5 dönümlük arazilerini daha hastane inşaatı için hibe etti.
     AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gökün ara buluculuğunda aşılan ve ihale aşamasına gelen 150 yataklı yeni hastane binasının yeri için Vali Celalettin Güvençin makamında tarafların katılımıyla protokol imzalandı.
     Törende konuşan Vali Güvenç, hayırlı bir hizmet için bir araya geldiklerini belirterek, Enver Yıldız ve Nejdet Yıldız değerli kardeşlerimiz, Suruçun değerli evlatları daha önce bize 15 bin metre karelik arsalarını bağışlamışlardı. Bu yetersiz görülmekteydi. Bu gün de 5 bin metrekarelik arsayı bedelsiz olarak Suruçlu kardeşlerimize hastane yapılmak üzere bağışlıyorlar. Buna delalet eden sayın vekilimize, Yıldız ailesine çok teşekkür ediyorum dedi.
     Bunun herkese örnek olmasını dileyen Vali Celalettin Güvenç, hastanenin en kısa sürede yapımının tamamlanıp hizmete girmesi gerektiğini ifade etti.
     AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Gök ise örnek teşkil eden bu davranışın diğer il ve ilçelerde de uygulanmasını gerektiğini belirterek, Yıldız ailesine teşekkür etti.
     4 milyon TL tutarındaki 20 dönümlük arsalarını bedelsiz olarak bağışlayan Yıldız kardeşler ise ilçelerine yapılacak Suruç halkına hayırlı olmasını diledi.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Suruç Devlet Hastanesinin yer sorunu çözüldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER