Suşehriden kısa kısa

Suşehriden kısa kısa -Anaokulu öğrencilerine trafik eğitimi verildi


SİVAS (A.A) - Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Suşehri Şehit Necip Karameşe Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği tarafından, Emine Birler Anaokulu öğrencilerine trafik eğitimi verildi.
     Öğrencilere, Suşehri İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde trafik işaretleri eğitimi veren Şehit Necip Karameşe Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri İsmail Hakkı Eleman, "Geleceğimizin teminatı miniklerimize trafik işaretlerini ve trafik kurallarını en iyi şekilde öğrenmeleri için uygulamalı olarak hazırladığımız parkurda ders verdik" diye konuştu.
    
     -Sosyal Güvenlik Haftası-
    
     Sosyal Güvenlik Haftası (SGK) etkinlikleri kapsamında Suşehri Sosyal Güvenlik Kurumu İlçe Müdürü Duran Yazıbaşı, Kaymakam Mehmet Demiral ve Belediye Başkan Vekili Nuh Gençi makamında ziyaret etti.
     Kaymakamı Demiral, SGKnın önemine değinerek, "Türkiyede yaşayan 76 milyon vatandaşımız SGK çatısı altında sosyal güvenlik hizmeti almaktadır" dedi.
     Suşehri Belediye Başkan Vekili Nuh Genç ise SGKnın yeni binasının yapımı için belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
    
     Muhabir: Faruk Kara / Merve Topuz
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Suşehriden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER