Suşehriden kısa kısa

Suşehriden kısa kısa -Cengiz Topel Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri, yaptıkları kostümleri defileyle tanıttı


SİVAS (A.A) - Suşehri Cengiz Topel Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri, yaptıkları kostümleri defileyle tanıttı.
     Okulun çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü öğrencileri, öğretmenleriyle Suşehri Atatürk Ortaokulu Çok Amaçlı Salonunda yıl sonu eğlence programı düzenledi.
     Hazırladıkları kostümleri defileyle tanıtan öğrenciler, izleyenlerden alkış aldı. Programda, öğrencilerin hazırladığı sergi, konuklarca gezildi.
     Okul müdürü Nuh Aydın, yaptığı konuşmada, çocuk bakımı ve gelişim bölümünün önemine dikkati çekerek, "Bu bölüm, kendi alanındaki mesleki ve teknik becerilerini kullanarak iş yerinde ve iş çevresinde sorunları çözümleyebilen, çevresiyle uyumlu ilişkiler kurabilecek nitelikte teknik eleman yetiştirmeyi amaçlayan bir bölümdür" dedi.
    
     -Belediyenin kültür gezileri-
    
     Suşehri Belediyesi, Anadolu İmam Hatip Lisesinden 45 öğrenciyi kültür gezileri kapsamında Konyaya gönderdi.
     Okul bahçesinde düzenlenen uğurlama töreninde konuşan Belediye Başkanı Sedat Sel, Suşehri Anadolu İmam Hatip Lisesinin son yıllarda elde ettiği başarılara değindi.
     Kayseride kısa süre önce düzenlenen Arapça yarışmalarında "hitabet" kategorisinde bölge birincisi olan öğrencinin başarısının Suşehri halkını sevindirdiğini belirten Sel, "Arapça hitabet yarışmasında Kayseride düzenlenen bölge elemelerinde birinci olan ve 18 Mayısta Konyada düzenlenecek Türkiye finallerine katılacak olan Sema Çağlar isimli öğrencimizi de arkadaşlarıyla Konyaya gönderiyoruz. İnşallah güzel bir başarıyla döneceğini umut ediyoruz. Allahın izniyle Konyada da başarı getirmesi durumunda bu öğrencimizi umreye göndermeyi taahhüt ediyorum" diye konuştu.
     Okul müdürü Hüseyin Yayla ise Sel ve ekibine teşekkür etti.
     Uğurlama törenine Yeşilvadi Eğitim ve Kültür Derneği Başkan Yardımcısı Yüksel Çifci ve veliler katıldı.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Suşehriden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER