Suşehrinde doğalgaz hattı döşeme çalışmaları devam

Suşehrinde doğalgaz hattı döşeme çalışmaları devam ediyor


SİVAS (A.A) - Suşehri ilçesinde doğalgaz hattı döşeme çalışmaları devam ediyor.
     Kemalpaşa Mahallesi Ordu Caddesindeki çalışmaları yerinde inceleyen Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, doğalgaz çalışmalarının ilçede hızlı bir şekilde ilerlediğini belirtti.
     Çalışmaların bir an önce tamamlanmasının kendilerini de mutlu edeceğini vurgulayan Sel, Birçok bölgede doğalgaz çalışmaları yapılmadığından çalışmalarımızda ister istemez aksaklıklar meydana geliyor. Gönül ister ki; bu çalışmalar bir an önce bitsin. Ama SİDAŞ ekipleri de bir program dahilinde çalışma yapıyorlar. İnşallah önümüzdeki yıl bu sorunun tamamen biteceğini düşünüyoruz dedi.
     Kendisinden doğalgaz isteyen bazı mahalle sakinlerine, çalışmaların belediyeyle ilgili olmasını anlatan Sel, Suşehrinin tamamına doğalgaz verileceğini söyledi.
     İlçede 45 kilometre doğalgaz hattı döşendiğini kaydeden Sel, kalan kısımların da kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.
     İncelemesi sırasında Sele SİDAŞ Suşehri Sorumlusu Adem Kehçi, Suşehri Belediye Meclis üyeleri Nuh Genç ve Sevdali Tok ile İl Genel Meclis üyesi Erhan Özen de eşlik etti.
    
     Muhabir: Faruk Kara / Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Suşehrinde doğalgaz hattı döşeme çalışmaları devam Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER