Suşehri ilçesinden kısa kısa

Suşehri ilçesinden kısa kısa -Suşehri Belediyesporun yeni teknik kadrosu ve futbolcuları basına tanıtıldı


SİVAS (A.A) - Sivas 1. Amatör Liginde mücadele eden Suşehri Belediyesporun yeni teknik kadrosu ve futbolcuları basına tanıtıldı.
     Suşehri Belediyesi Aspasya Sosyal Tesislerinde düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Belediye Başkanı Sedat Sel, Suşehri Belediyesporu Bal Ligine, daha sonra da 3. Lige çıkartmak için futbolcu ve teknik kadroyu yeniden oluşturduklarını belirtti.
     Yeni futbolcularına ve teknik heyete güvendiğini belirten Sel, Futbolun tanıtımda en önemli faktör olduğunu biliyoruz. İlçemizin daha fazla tanıtılması amacıyla ilk adımımızı attık dedi.
     Suşehri Belediyespor Teknik Direktörü Ekrem Erdoğdu ise belirlenen hedefe ulaşmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade ederek, Ligi şampiyon olarak tamamlayıp Bal Ligine yükselmek istiyoruz. Daha sonra da 3. Ligi hedefliyoruz. Yönetimimiz, kişilikli ve kaliteli futbolcularımızla Suşehri Belediyesporu hak ettiği yere getireceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın şeklinde konuştu.
     Erdoğdu, futbol sahasının eksikliklerinin giderilmesi konusunda Başkan Selle görüştüğünü de belirterek, ilçe halkından takıma destek olmalarını istedi.
    
     -Suşehri hayvan pazarında canlılık yaşandı
    
     Suşehri ilçesinde Perşembe günleri kurulan hayvan pazarında hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde olması dolayısıyla canlılık yaşandı.
     Gölova, Akıncılar ve Koyulhisar ilçelerinde bulunan besicilerin de hayvan alım ve satımı yapmak üzere pazara geldikleri görüldü. Bu arada Suşehri Emniyet Müdürlüğü ekipleri, pazarda görev yaparak satıcıları sahte para konusunda uyardı.
    
    
     Muhabir: Faruk Kara / Serhat Zafer
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Suşehri ilçesinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER