Suşehri protokolü, CÜ Rektörü Kocacıkı ziyaret

Suşehri protokolü, CÜ Rektörü Kocacıkı ziyaret etti


SİVAS (A.A) - Suşehri ilçe protokolü, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacıkı makamında ziyaret etti.
     CÜden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarete, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, İlçe Jandarma Komutanı Yusuf Küçükbaşol, İlçe Emniyet Müdürü Cevat İratçı, İl Genel Meclis Üyesi Erhan Özen, Suşehri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Vehbi Ünal ve kurum müdürleri ile siyasi partilerin ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.
     Sel, ziyarette yaptığı konuşmada, üniversitenin yeni kadrosunun Suşehri ilçesine gösterdiği ilgiye teşekkür etti. Suşehri Sağlık Yüksekokulu ve Suşehri Meslek Yüksekokulunun sorunlarının çözümü noktasında birlikte hareket etmeye hazır olduklarını vurgulayan Sel, Okulumuz, 500 kişilik yurtla kampüs havasına girdi ifadesini kullandı.
     Rektör Kocacık da Suşehrinin en çok etkilendiği ilçelerden biri olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     Okul, yurt ve ilçe olarak emeği geçen, katkısı olan herkesi kutluyorum. Harika bir ilçe, okul yönünden de güzel. Sağlık Bilimleri Fakültesindeki arkadaşlarımızı çağırdık. İlçeyle ilgili istişare yaptık. Suşehri ilçesine ziyaretimiz bir seferlik değil, yakında bir ziyaret daha yapacağız. Bütün eksiklikleri not ettik. Eleman konusunda ihtiyaçlarımız var. Suşehri çok önem verdiğim bir yer.
     Sel, ziyarette, Kocacıka çeşitli hediyeler verdi.
     Ziyarette, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz da hazır bulundu.
    
     Muhabir: Önder Felek
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Suşehri protokolü, CÜ Rektörü Kocacıkı ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER