Suzan Gürcanlı Özel İş Eğitim Uygulama

Suzan Gürcanlı Özel İş Eğitim Uygulama Merkezi açıldı


ESKİŞEHİR (A.A) - Türkiye Yardım Sevenler Derneği Eskişehir Şubesinin hayırsever Suzan Gürcanlının bağışlarıyla yaptırdığı Özel İş Eğitim Uygulama Merkezi açıldı.
     Valilikten yapılan açıklamaya göre, merkezin açılış törenine, Vali Kadir Koçdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan ile diğer yetkililer ve davetliler katıldı.
     Türkiye Yardım Sevenler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Serpil Çamoğlu, törende yaptığı konuşmada, Suzan Gürcanlı Özel İş Eğitim Uygulama Merkezinin yeni binası hakkında bilgi verdi.
     16 yaş üstü otistik çocuklara eğitim veren merkezde, BEBKAnın katkılarıyla seramik, dokuma ve baskı atölyelerinin açıldığını belirten Çamoğlu, hayırsever Gürcanlı, kent yöneticileri ile diğer emeği geçen kişilere teşekkür etti.
     Konuşmaların ardından Vali Koçdemir, hayırsever Suzan Gürcanlıya teşekkür plaketi verdi.
     Türkiye Yardım Sevenler Derneği Genel Sekreteri Dilek Bayazıt da katkılarından dolayı Vali Koçdemire, Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen ise projede emeği geçenler ile diğer bağışçılara teşekkür plaketlerini takdim etti.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Suzan Gürcanlı Özel İş Eğitim Uygulama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER