Talas Belediye Başkanı Yıldırıma plaket

Talas Belediye Başkanı Yıldırıma plaket


KAYSERİ (A.A) - Hilmi Kaplaklıoğlu İlköğretim Okul Aile Birliği, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırıma okula katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.
     Okulda gerçekleşen törene Başkan Yıldırımın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Köker, hayırsever iş adamı Muzaffer Say, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
     Törenin açılışında konuşan okul müdürü Cengiz Polat, Başkan Yıldırıma okul bahçesinin çevre düzenlemesi ve tuvaletlerin yenilenmesine sağladığı katkı nedeniyle teşekkür etti.
     Başkan Yıldırım da, eğitim konusunda her zaman destek olmaya gayret gösterdiklerini belirterek, şunları kaydetti:
     Eğer bir şehri kalkındırmak istiyorsak, şüphesiz orada eğitimin kalitesi çok önemli. Bizler bütün okullarımızın hizmetindeyiz. 2004 yılında göreve geldiğimizde nüfuzumuz 30 bindi. Şimdi 110 bin. 80 bin kişinin eğitim ihtiyacı var. Zor oluyor ama hepsine yetişmeye çalışıyoruz. Geçen yıl Talas olarak eğitimde Türkiye üçüncüsü olduk. Bazıları biri bin anlatır. Birileri de mütevazı olur, bini hiç anlatamaz. Türkiye üçüncüsü olmak çok kolay bir başarı değil. Eğitimde Türkiye 4.sü yavrumuz var, iki yıl önce yine Türkiye birincimiz var. Bütün eğitim camiamıza teşekkür ediyorum. Eksiklerimiz olabilir ama yeter ki, birlik ve beraberlik içinde bardağın hep dolu tarafına, hep ileriye bakmaya çalışalım. Gelecek günlerin çok iyi olacağına inanıyorum. Bugün dünden iyi, dün de önceki günden iyiydi. FATİH Projesinden tutun da ülkemizde bütün gelişmelere ne kadar şükretsek az.
     Konuşmaların ardından Yıldırım ve hayırsever iş adamı Muzaffer Saya, okul aile birliği adına İlçe Milli Eğitim Müdürü Köker tarafından teşekkür plaketi verildi.
    
     Muhabir: Doğan Koca / Mustafa Önal
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Talas Belediye Başkanı Yıldırıma plaket Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER