Tapu ve Kadastro Müdürlüklerine ISO belgesi

Tapu ve Kadastro Müdürlüklerine ISO belgesi verildi


TOKAT (A.A) - Almus, Erbaa ve Reşadiye Tapu ve Kadastro Müdürlüklerine TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi verildi.
     Tokat Valisi Mustafa Taşkesen Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanı İlhan Özlü ile Almus, Erbaa ve Reşadiye Tapu ve Kadastro Müdürlerini makamında kabul etti.
     Taşkesen, bir süre sohbet ettiği Özlünün eski dostu olduğunu, incelemelerde bulunmak üzere Tokata geldiğini söyledi.
     Özlü ise, kurumlarının çalışmalarına ilişkin şu bilgileri verdi:
     Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğümüz tarafından yürütülen Sürekli Kurumsal Gelişim Projesi kapsamında yaptığımız çalışmalar ve eğitimler sonucunda Tapu Kadastro 20. Bölge Müdürlüğü alanımız içerisinde bulunan Almus, Erbaa ve Reşadiye Tapu Müdürlüklerimiz TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazanmıştır. Sayın Valim, yaptığımız bu eğitim çalışmalarının hepsinde bize destek olduğunuz için şahsım ve Bölge Müdürlüğüm adına size teşekkür ediyorum.
     Konuşmaların ardından Özlü, Taşkesene üzerinde Kanuni Sultan Süleymanın tuğrasının bulunduğu bir tablo hediye etti. Taşkesen de Özlüye üstünde Tokatın kültürel değerlerinden olan Tokat Yazmasının resminin yer aldığı cam süs eşyası sundu.
     Taşkesen, İlçe Müdürlerine TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini takdim etti.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Tapu ve Kadastro Müdürlüklerine ISO belgesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER