Taraftar grubundan Muğlasporlu Yumurtacıya hediye çeki

Taraftar grubundan Muğlasporlu Yumurtacıya hediye çeki


MUĞLA (A.A) - Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Muğlasporun kendilerine, İllegal adını veren taraftar grubu, Isparta Özel İdarespor maçında gösterdiği performanstan dolayı sağ kanat oyuncusu Demir Yumurtacıyı 250 liralık hediye çeki ile ödüllendirdi.
     İllegal Taraftar Grubu, geçen hafta Muğlasporun kendi sahasında oynadığı ve 2-1 kazandığı Isparta Özel İdarespor maçında gösterdiği performanstan dolayı sağ kanat oyuncusu Deniz Yumurtacıyı Haftanın futbolcusu seçti.
     Muğla Atatürk Stadyumundaki idman sırasında hediye çekini Deniz Yumurtacıya teslim eden taraftar grubu temsilcisi Veli Özçelik, Muğlasporun başarısının sürekliliğine katkıda bulunmak için çalıştıklarını söyledi.
     Özçelik, Kendi sahamızdaki maçlarımızda formasının hakkını veren bir arkadaşımızı seçiyoruz. Kendisine liralık hediye çeki veriyoruz. Amacımız futbolcularımıza moral aşılamaktır. Her zaman onların yanındayız, destekçisiyiz dedi.
     Muğlasporlu futbolcu Deniz Yumurtacı ise takımda her arkadaşının elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığına dikkati çekti. Yumurtacı, Haftanın futbolcusu seçildiğimi bilmiyordum. Çok gururlandım. Bu uygulama çalışmalarımızı bir adım daha üst seviyeye çıkaracaktır diye konuştu.
    
     Muhabir: Cenk Altınsoy
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Taraftar grubundan Muğlasporlu Yumurtacıya hediye çeki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER