Tarsusta hayırseverden eğitime katkı

Tarsusta hayırseverden eğitime katkı


MERSİN (A.A) - Tarsus ilçesinde, Saime Özçürümez İlköğretim Okuluna hayırsever Esra Aydın tarafından oluşturulan kütüphane ve okuma salonu törenle hizmete açıldı.
     Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, açılışta, hayırsever iş kadını Esra Aydın tarafından yaptırılan kütüphane ve okuma salonunun, öğrencilerin bilgi çağı olanaklarından en iyi şekilde yararlanmasına katkı sunacağını söyledi.
     Amaçlarının, Tarsusta eğitimin başarı çıtasını daha yükseklere çıkarmak olduğunu belirten Demir, eğitime katkı sunan Esra Aydına katkılarından dolayı teşekkür etti.
     Öğrencilerden derslerine sıkı çalışmalarını isteyen Demir, Okul yöneticilerimizin gayreti, hayırseverlerimizin katkıları ve ekibimizin özverili, fedakar çalışmaları sayesinde hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz. Geleceğimizin güvencesi olan öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak görevimizdir dedi.
     Hayırsever Esra Aydın ise, 260 öğrencinin eğitim ve öğretim gördüğü okulun diğer ihtiyaçlarının da karşılanması için bundan sonra destek vermeye devam edeceğini belirterek, şunları kaydetti:
     Eğitim kurumlarına destek vermekten büyük mutluluk duyuyorum. Çocukların geleceğe en iyi şekilde hazırlanmaları için bizlerin de destek olması gerekiyor. İmkanlar ölçüsünde bu tür yardımları yapmaya devam edeceğim.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Tarsusta hayırseverden eğitime katkı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER