Tarsusta kaybolan 2 balıkçı

Tarsusta kaybolan 2 balıkçı -Denize açıldıktan sonra tekneleri sahile vuran 2 balıkçıdan 3 yıldır haber alınamıyor


MERSİN (A.A) - Tarsus ilçesinde, 3 yıl önce balık avlamak için denize açılan Aydın Öztürk (42) ve Nedim Balkıştan (33) 3 yıldır haber alınamıyor.
     Aydın Öztürkün kardeşi Ali Öztürk (37), gazetecilere yaptığı açıklamada, ağabeyi ve arkadaşının 30 Ocak 2010 tarihinde balık avlamak için denize açıldıklarını ve o günden sonra kendilerinden hiç bir haber alamadıklarını söyledi.
     Ağabeyinin ölü ya da diri şekilde bulunmasını isteyen Öztürk, konunun araştırılması için gerekli makamlara başvurduklarını ancak bir sonuç alınamadığını belirtti.
     Olayın bir an önce aydınlığa kavuşturulmasını istediklerine dile getiren Öztürk, şöyle konuştu:
     Bugüne kadar yapılan araştırmalardan da bir şey çıkmadı. Sahile vuran teknede herhangi bir eşyasına rastlanmadı. Alabora olmuş görüntüsü de bize göre yoktu. Ona rağmen hiçbir şekilde özel eşyasına, kendileriyle ilgili bir bulguya rastlanmadı. Bu üç yıl bizim için çok kötü geçti. Bu arada üç yıl içerisinde babamızı kaybettik. Çocukları ve eşi gerçekten kötü günler geçiriyor. Bu konuyla ilgili insanlardan herhangi bir şekilde duyumu, bilgisi olanlardan ricamız, insaniyet namına bizleri aydınlatmaları, güvenlik güçlerine bilgi vermelerini rica ediyorum.
     Tarsusun Baharlı köyü sahil kesiminde 30 Ocak 2010da balık avlamak için denize açılan 2 balıkçının tekneleri bir süre sonra sahile vurmuş, balıkçılar 4 çocuk babası Aydın Öztürk ve 2 çocuk babası Nedim Balkış (33) kaybolmuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Can Erdoğan / Basir Gülüm / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Tarsusta kaybolan 2 balıkçı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER