Tarsusta öğrencilerin sinema keyfi

Tarsusta öğrencilerin sinema keyfi -Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri öğrencileri sinemaya götürüyor


MERSİN (A.A) - Tarsus Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, özellikle maddi durumları kötü olan ailelerin çocuklarını sinemaya götürüyor.
     Tarsus Regma Outlet içerisindeki Sinema Pinkin de desteklediği projede öğrenciler, yönetmenliğini Sinan Çetinin yaptığı, Haluk Bilginer ve Oktay Kaynarcanın oynadığı Çanakkale Çocukları adlı filmi izliyorlar.
     Tarsus İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ufuk Solmaz, Tarsus Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının katkılarıyla yapılan etkinlik kapsamında değişik okullardan 2 bin 500 öğrencinin gruplar halinde her hafta Salı ve Perşembe günleri sinemaya getirileceğini söyledi.
     Amaçlarının, kentte bulunan 44 ayrı ilk ve orta öğretim okulu öğrencisinin sinema keyfini yaşamalarını sağlamak olduğunu bildiren Solmaz, Genelde maddi durumu kötü olan ailelerin çocuklarını seçiyoruz. Belki bu öğrencilerin bazıları hayatlarında ilk kez sinemaya geliyorlar dedi.
     Etkinliğin ilk gününde sinemaya getirilen 100. Yıl İlköğretim ve 75. Yıl Kocatepe İlköğretim Okulundan 120 öğrenci Emniyet Müdür Yardımcısı Ufuk Solmaz, Toplum Destekli Polislik Bürosu Amiri Ahmet Şahin ve diğer polislerle birlikte film izledi.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Tarsusta öğrencilerin sinema keyfi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER