Tarsus Belediye Başkanı Kocamaz:

Tarsus Belediye Başkanı Kocamaz: Çevre konusunda Türkiyenin parmakla gösterilen bir bölgesi haline gelen ilçe gelişimini aralıksız sürdürüyor


MERSİN (A.A) - Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, çevre konusunda Türkiyenin parmakla gösterilen bir bölgesi haline gelen ilçenin gelişimini sürdürdüğünü söyledi.
     Kocamaz, Belediye Meclis Salonunda gazetecilere yaptığı açıklamada, 19 yıldır Tarsusa hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
     Tarsusun, Roma döneminde dünyada ilk kanalizasyon sisteminin uygulandığı şehir olduğunu hatırlatan Kocamaz, şöyle konuştu:
     Tarsusta son 19 yılda çok büyük atılımlar yapılmış, ilçenin komple altyapısı tamamlanmıştır. Çevre konusunda Türkiyenin parmakla gösterilen bir bölgesi haline gelen ilçe gelişimini aralıksız sürdürüyor. Göreve geldiğimiz dönemlerde Tarsusun sokaklarından fosseptik akarken bugün altyapı sorununun yüzde 99unu çözdük. Altyapıyı tamamlandıktan sonra üst yapıya da kalıcı çözümler ürettik. Bu sayede bu kentte birlik ve dirliği yeniden tesis ettik. Tarsus bölgenin en huzurlu kenti haline geldi.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Tarsus Belediye Başkanı Kocamaz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER