Tarsus belediyespor kongresi yapıldı

Tarsus belediyespor kongresi yapıldı


MERSİN (A.A) - Tarsus Belediyespor olağan genel kurulu gerçekleştirildi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklmaya göre, divan başkanlığını Cumali Yağcı, üyeliğini Ali Bağrık ve Cabbar Palonun yaptığı genel kurulda ilk olarak faaliyet raporu, ardından gelir raporu okunup oylandı.
     Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Yeşil salonda yapılan genel kurulda, amaçlarının spor aracılığıyla bu kentte yaşayan bütün insanları kaynaştırmak olduğunu belirterek, Tarsus Belediyespor kurulduğu günden bu yana, Tarsusta bir hareket başlatmak, insanları bir araya getirmek, özellikle bayan basketbol takımının kurulmasıyla birlikte bayanlarında ilgisini spora çekmek düşüncesiyle gündeme getirilmişti. O günden bu yana da başarıyla mücadelesini sürdürüyor. Geçen yıl belki kendimize çok güvendiğimizden dolayı basketbolda sıkıntılı günler geçirdik. İnşallah bu sene Euro Ligde alacakları olumlu neticelerle bunu telafi ederler dedi.
     Daha sonra yapılan seçimde yönetim kurulu üyeliklerine Burhanettin Kocamaz, Hikmet Avşar, Mehmet Ali Gürbüz, Şerif Ali Günakın, Levent Alpaltaş, Ali Yılmaz, İrfan Peker, Zafer Yıldırım, Hüsnü Yağcı, Ali Bağrık, Ahmet Yalçın Baştuğ, Mehmet Tepretmez, Ersin Eroğlu ve M. Emin Sağlam, Denetim Kurulu üyeliğine de Suat Seyrek, Mustafa Kemal Eroğlu ve Mustafa Erpolat seçildi.
    
     Muhabir: Ahmet Can Erdoğan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Tarsus belediyespor kongresi yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER