Tarsus Çukurova Sanayi İlköğretim okulundan Türkü

Tarsus Çukurova Sanayi İlköğretim okulundan Türkü Şöleni


MERSİN (A.A) - Tarsus Çukurova Sanayi ilköğretim okulunun Türkü Şöleni oldukça eğlenceli geçti.
     Milli Eğitim Müdür vekili Hasan Doğan, 75. Yıl Kültür Merkezinde düzenlenen konser öncesinde yaptığı konuşmada, Çukurova Sanayi ilköğretim okulu müdürlüğü ve Aile Birliği ile öğretmenlerin hazırladığı konserle güzel bir etkinliğin gerçekleştirildiğini söyledi.
     Hasan Doğan, eğitimde kalitenin ve başarı çıtasının yükseltilmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirterek, Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın geleceğe en iyi şekilde hazırlanmaları için okullarımızın fiziki donanımlarının arttırılmasının yanı sıra, sağlam binalarda eğitim görmelerine olanak sağlamaktayız dedi.
     Hatice Telin sunuculuğunu yaptığı konserde, Şef Salih Yedican yönetiminde, öğretmen ve öğrencilerden oluşan ve Yasemin Sakallı, Selvi Civelek, Fadime Uzgörmez, Hale Önel Solmaz, Çiğdem Altay, Sevgi Andaç, Resmiye Turgut, Gülhan Kılıç, Ezgi Aygün, Aleyna Karaca, Zahide Güllü, Güler Tuncal, Akın Yalçın, Tunahan Aslan, Bilal Gül ve Batuhan Bozkayanın yer aldığı bayan ve erkek koristler birbirinden güzel 24 eseri 2 ayrı bölümde seslendirerek, davetlilere güzel bir müzik ziyafeti sundu.
     Konseri, Tarsus Emniyet Müdürü Yaşar Aksoyun eşi Gül Aksoy ve Okul Müdürü Mehmet Erişik ile birlikte kalabalık bir veli ve davetli topluluğu izledi.
     (SÖ-ST)
<< Önceki Haber Tarsus Çukurova Sanayi İlköğretim okulundan Türkü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER