Tarsus Kaymakamı Güldibi:

Tarsus Kaymakamı Güldibi: Yerel basın, yayımladıkları haberlerle, kentlerin gelişmesine ve sorunlarının çözümüne önemli ölçüde katkı sağlıyor


MERSİN (A.A) - Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, Yerel basın, yayımladıkları haberlerle, kentlerin gelişmesine ve sorunlarının çözümüne önemli ölçüde katkı sağlıyor dedi.
     Güldibi, Yeni Doğuş Gazetesinin 27. yayın yıl dönümü nedeniyle gazete çalışanlarını ziyaret etti.
     Güldibi, ziyarette yaptığı konuşmada, Yeni Doğuş Gazetesinin her türlü sıkıntıya rağmen aralıksız olarak uzun yıllardır yayın hayatını sürdürdüğünü söyledi.
     Gazete çalışanlarına başarı dileklerinde bulunan Güldibi,Yerel basın, yayımladıkları haberlerle kentlerin gelişmesine ve sorunlarının çözümüne önemli ölçüde katkı sağlıyor. Yerel basının önemi zamanla daha iyi anlaşılacaktır. Yerel basın, faaliyet gösterdiği bölgenin dili ve kulağıdır dedi.
     Gazetenin Yazı İşleri Müdürü Emre Geçim ise, şunları kaydetti:
     Zorlu bir emeğin sürecinde 26. yılı geride bıraktık. Daima yeniliği takip ederek, Tarsusta ilk ofset baskı makinesini de ekleyerek, gazeteciliği teknoloji ile birleştirtirdik. Yeni Doğuş Gazetesi 27. yılında doğru, dürüst ve fark yaratmayı bilen gazetecilik mesleğinde sürecine uzun yıllar eklemeyi sürdürecektir.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Tarsus Kaymakamı Güldibi: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER