Tavşanlıda MOBESE dönemi başlıyor

Tavşanlıda MOBESE dönemi başlıyor -Belediye Başkanı Güler: Yüklenici firma ve Tavşanlı Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü ekipleri, kameraların yerleştirileceği güzergahlarda direkleri dikmeye başladı


KÜTAHYA (A.A) - Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, kentte Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kurulması kapsamında yüklenici firma ve Tavşanlı Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü ekiplerinin, kameraların yerleştirileceği güzergahlarda direkleri dikmeye başladığını bildirdi.
     Güler, yaptığı yazılı açıklamada, Tavşanlıya, ilçe halkının da istediği sistemi kazandırmak için başlattıkları çalışmalar kapsamında ihale gerçekleştirildiğini belirtti.
     MOBESEnin ilçenin bir eksiği olduğunu, vatandaşların da bu konudaki duyarlılığını bilerek harekete geçtiklerini ve düzenledikleri ihaleyle MOBESE kurulması için önemli bir adım attıklarını ifade eden Güler, şunları kaydetti:
     Bu konuda oldukça mutluyuz. Yüklenici firma ve Tavşanlı Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü ekipleri, kameraların yerleştirileceği güzergahlarda direkleri dikmeye başladı. İlçenin 13 ayrı noktasında toplam 31 kamerayla hizmet verecek sistem kurulunca İlçe Emniyet Müdürlüğüne devredilecek ve ulusal pol.net sistemine dahil olacak. Sisteme plaka tanıma sistemi, ışık ihlallerine duyarlı kameralar da dahil edilerek ilçemiz daha güvenli bir hale gelecek.
     Süreç içinde sürekli söylediğimiz gibi, Tavşanlı halkının istek ve ihtiyaçlarıyla bu ihtiyaçların karşılanması bizim asli görevimiz. İsterdik ki, hemşehrilerimizin sesine merkezi yönetim de kulak kabartsın ve her gün gelişen Tavşanlıya çok daha erken bu hizmeti kazandırmış olalım. Ancak yinelemekte yarar görüyorum, Tavşanlı Belediyesi olarak ilçemizin ihtiyaçlarını bilen ve bu minvalde çalışan insanlarız. Çalışmalarımız bu anlayışla devam edecek. Süreç içinde bize destek olan ve yanlış yönlendirmelere kulak asmayan hemşehrilerime şahsım ve Tavşanlı Belediyesi adına teşekkürlerimi sunarım.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Tavşanlıda MOBESE dönemi başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER