Tavşanlıdan kısa kısa

Tavşanlıdan kısa kısa -Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri


KÜTAHYA (A.A) - Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odasında yönetim kurulu seçimleri yapıldı.
     Daha önce gerçekleştirilen seçimde meclis üyeliklerine getirilen üyeler, yönetim kurulunu belirlemek amacıyla seçime gitti.
     Yeni yönetim kurulu, mevcut başkan Davut Efe ile Mustafa Göktekin, Fehmi Peker, Kadir Kurbanoğlu, Hasan Özyaşar, Muhittin Uz ve Emre Kuldan oluştu.
    
     -SGK Merkezi yetkililerinden Gülere ziyaret
    
     (Fotoğraflı)
    
     Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Tavşanlı Merkez Müdürü Mehmet Dutar ile çalışanlar Ali Rıza Kaynak ve Tümay Kaya, Sosyal Güvenlik Kurumu Haftası dolayısıyla Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güleri makamında ziyaret etti.
     Güler, kabulünde yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Bütün vatandaşları kapsaması dolayısıyla uygulamalarında oldukça önemli bir statüde bulunan kurumun, ilçede daha geniş bir hizmet binasına kavuşacağını belirten Güler, yeni planlanan Kaymakamlık binasında SGK Merkezi için ayrılacak daha geniş bir alanda vatandaşlara daha iyi hizmet ortamının sağlanacağını bildirdi.
     Güler, yeni binada hizmet kalitesinin olumlu yönde artacağını sözlerine ekledi.
    
     -Milli Eğitim Müdürlüğü binasında resim sergisi
    
     (Fotoğraflı)
    
     Tavşanlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin, Görsel Sanatlar dersinde yaptığı resimlerden oluşan sergi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasında törenle açıldı.
     Okulun resim öğretmeni Zekiye Özkaya Çelenk, törende, 8 aylık sürede öğrencilerin pastel, karakalem, nokta vurgulu, graffiti gibi değişik tekniklerle yaptığı 180 eserin, halkın beğenisine sunulduğunu söyledi.
     Öğrencilerin bu sergi için büyük bir çabayla çalıştıklarını belirten Çelenk, eserlerin birbirinden güzel olduğunu ifade etti.
     Daha sonra, sergideki eserler incelendi.
     Törene, Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Levent Kayık, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürleri, Tavşanlı Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Ayfer Hatipoğlu, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Hadi Şengül
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Tavşanlıdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER